DSC_1313.JPG

Mαγνητοσκοπημένα  μαθήματα
χειροποίητου κοσμήματος

Κατάλληλα για αρχάριους που αναζητούν μια υποστηριζόμενη διαδικτυακή εκπαίδευση στην κατασκευή επαγγελματικών κοσμημάτων από το σπίτι!

Καλώς ήλθατε στα διαδικτυακά μαθήματα δημιουργίας χειροποίητων κοσμημάτων!

Θέλατε ποτέ να φτιάξετε κοσμήματα από το σπίτι, αλλά δεν ξέρατε από πού να ξεκινήσετε;
Άν ναι, τότε αυτά το μαθήματα έγιναν για εσάς!

Μάθε κόσμημα στο δικό σου ρυθμό και χρόνο!

Θα βρείτε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη με μαθήματα κατασκευής κοσμημάτων, όλα μαγνητοσκοπημένα με σημειώσεις και πληροφορίες για το πού θα προμηθευτείτε τα υλικά και τα εργαλεία σας. Η δομημένη και υποστηριζόμενη διαδικτυακή εκπαίδευση  θα σας δείξει τον τρόπο να δημιουργείτε κοσμήματα από το σπίτι σας!

Μπορείτε να τα παρακολουθείτε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, όσες φορές θέλετε, από όπου θέλετε, μέσα από τον υπολογιστή σας, το κινητό σας ή την ταμπλέτα σας!

Με βεβαίωση παρακολούθησης !

2020-11-10 at 9.02 AM.png
  • 24 ώρες το 24ώρο απεριόριστη πρόσβαση

  • Ολοκληρωμένη γνώση

  • Βίντεο απο διαφορετικές γωνίες λήψης

  • Πολύ κοντινά πλάνα 

  • Θα μπορείτε να φτιάχνετε τα δικά σας κοσμήματα 

  • Με αναλυτικές οδηγίες που θα βρείτε όλα τα εργαλεία και υλικά 

  • Με βεβαίωση παρακολούθησης

  • Με συνεχής υποστήριξη

  • Ολα τα βίντεο (και οι τέσσερις ενότητες) με 190€ για έναν ολόκληρο χρόνο

Θα μπορείτε να φτιάχνετε τα δικά σας κοσμήματα!

 
 

Κύκλος μαθημάτων κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος για αρχάριους 

σε τέσσερις ενότητες

 

Συχνές Ερωτήσεις

Που πραγματοποιούνται τα μαθήματα κατασκευής κοσμήματος;


Τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα κατασκευής κοσμήματος μπορείτε να τα παρακολουθείτε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, όσες φορές θέλετε, από όπου θέλετε, μέσα από τον υπολογιστή σας, το κινητό σας ή την ταμπλέτα σας!
Σε ποιούς απευθύνονται τα  μαθήματα;


Τα μαθήματα απευθύνονται σε ανθρώπους που τους αρέσει να δημιουργούν και αγαπούν τις κατασκευές, θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του κοσμήματος, τους γοητεύει να υλοποιούν τις ιδέες τους στο μέταλλο, ψάχνουν ένα δημιουργικό χόμπι ή θέλουν να υιοθετήσουν την αργυροχρυσοχοΐα ως επάγγελμα.
Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία στο κόσμημα. Μπορώ να ξεκινήσω τα μαθήματα;


Φυσικά και μπορείτε! Δεν είναι απαραίτητο να έχετε εμπειρία στη κατασκευή κοσμήματος για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα. Η εκμάθηση κατασκευής κοσμήματος ξεκινά με τον κύκλο τεσσάρων ενοτήτων, απευθύνονται σε αρχάριους και περιλαμβάνει όλες τις βασικές τεχνικές για να ξεκινήσετε να κατασκευάζετε τα δικά σας κοσμήματα.
Πόσο διαρκούν τα δεν μαγνητοσκοπημένα μαθήματα;


Στα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός αφού μπορείτε να επιλέξετε τον ρυθμό εκμάθησης που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμα σας. Εξαρτάται από εσάς!
Πότε μπορώ να ξεκινήσω τα μαθήματα;


Τα μαθήματα μπορείτε να τα ξεκινήσετε οποιαδήποτε χρονική στιγμή θέλετε εφόσον διατίθενται στην online πλατφόρμα προς παρακολούθηση.
Ποιό είναι το κόστος παρακολούθησης των μαθημάτων;


Η συνδρομή για τις τέσσερις ενότητες είναι 190€ και η πρόσβαση είναι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για έναν ολόκληρο χρόνο!
Χρειάζεται να αγοράσω υλικά, εργαλεία ή εξοπλισμό για την παρακολούθηση των μαθημάτων;


Ναι, θα χρειαστείτε μια σειρά από εργαλεία και υλικά τα οποία δίνονται σε λίστα αναλυτικά μαζί με τις διευθύνσεις των καταστημάτων για να τα προμηθευτείτε. Ενδεικτικά το κόστος των βασικών εργαλείων κυμαίνεται από 100-150€. Το κόστος του τουρ από 40€-130€ και του φλόγιστρου από 30-120€. Τα περισσότερα εργαλεία δεν είναι αναλώσιμα και αυτό σημαίνει ότι θα τα κρατήσετε για μια ζωή!
Εφόσον αγοράσω τα μαθήματα και χρειαστώ βοήθεια, θα έχω την επιπλέον υποστήριξη σας;


Ναι, φυσικά! Η υποστηριζόμενη διαδικτυακή εκπαίδευση παρέχεται καθ’ όλη την χρονική διάρκεια που είναι ενεργοποιημένη η συνδρομή σας.
Αν πληρώσω την συνδρομή και τελικά δεν θέλω να παρακολουθήσω ή αν δεν μου αρέσει μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω;


Δυστυχώς επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται
Θέλω να παρακολουθήσω τα μαθήματα. Τι πρέπει να κάνω;


Για την εγγραφή σας και την παρακολούθηση των μαθημάτων κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος, θα χρειαστεί να συνδεθείτε και να καταβάλλεται την συνδρομή.
Υπάρχει διαφορά στο κόστος μεταξύ των δια ζώσης μαθημάτων και των online μαθημάτων;


Ναι υπάρχει διαφορά. Τα μαγνητο μαθήματα κατασκευής κοσμήματος έχουν χαμηλότερο κόστος. Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι υστερούν σε ποιότητα του περιεχόμενου της γνώσης. Τα online μαθήματα έχουν δομή και θέτουν τους ίδιους μαθησιακούς στόχους με τα δια ζώσης μαθήματα. Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται μέσα από μαγνητοσκοπημένα βίντεο και έχει ως στόχο να ικανοποιήσει τις μαθησιακές ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου, καθιστώντας τον επικεφαλή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, έχοντας φυσικά τον εκπαιδευτή ως καθοδηγητή.
Τα online μαθήματα δεν είναι το ίδιο απαιτητικά και αποτελεσματικά με τα δια ζώσης. Ισχύει κάτι τέτοιο;


Αυτό δεν ισχύει. Ένα online πρόγραμμα μπορεί να είναι εξίσου απαιτητικό και αποτελεσματικό με ένα παραδοσιακά διδασκόμενο πρόγραμμα. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση απαιτεί από τον εκπαιδευόμενο δεξιότητες χρήσης υπολογιστή, αυτορρύθμιση και τη θέληση να δουλεύει ανεξάρτητα από τους άλλους, χωρίς όμως να παύει να είναι μέλος μιας ομάδας. Επίσης η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι το ίδιο αποτελεσματική με τη παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα διότι ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός, το εκπαιδευτικό υλικό και το πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εκπαιδευομένων. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην online διδασκαλία και στα δια ζώσης μαθήματα είναι οι διαφορετικοί τρόποι διδασκαλίας, παράδοσης του περιεχομένου του μαθήματος και επικοινωνίας/αλληλεπίδρασης μεταξύ εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών.
Θα αποκτήσω βεβαίωση παρακολούθησης για τα μαθήματα που θα παρακολουθήσω;


Ναι, μόλις ολοκληρώσετε τον κύκλο μαθημάτων και φτιάξετε τα δικά σας κοσμήματα στείλτε μας φωτογραφίες τους! Αποτυπώστε στο φωτογραφικό σας φακό μερικά από τα στάδια κατασκευής τους καθώς και ολοκληρωμένο το έργο σας και στείλτε τα στο email: info@feel-free.gr. Θα σας δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, από το κέντρο μας.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για απορίες, πληροφορίες, κ.τ.λ.;


Για οποιαδήποτε πληροφορία , απορία ή βοήθεια που αφορά τα μαθήματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 3006663 ή με email στο info@feel-free.gr.
Που βρίσκεστε?


Το Feel-Free λειτουργεί απο το 2009, βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και στο χώρο του διεξάγονται μαθήματα κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος με την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, προιοντικής φωτογράφησης κοσμήματος, marketing κοσμήματος, σχέδιο κοσμήματος κ.α. Πραγματοποιούνται μαθήματα ιδιαίτερα ή σε ολιγομελή τμήματα (4-6 ατόμων) σε εβδομαδιαία βάση ή ταχύρρυθμα, ώστε να διαλέξετε το ρυθμό παρακολούθησης που σας ταιριάζει. Με πρώτη ύλη το μέταλλο και σε συνδυασμό, όπου απαιτείται, με ημιπολύτιμους λίθους, σύρματα, ρητίνες, νήματα, κ.α, μαθαίνετε να κατασκευάζετε τα δικά σας κοσμήματα, δίνοντας μορφή και σχήμα στη φαντασίας σας. www.feel-free.gr Η κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων είναι μια γοητευτική χειροτεχνία και απευθύνεται όχι μόνο σε εσάς που θέλετε να ασχοληθείτε από χόμπυ, αλλά και σε όσους θέλετε να την υιοθετήσετε ως επάγγελμα. Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε την όμορφη τέχνη του κοσμήματος. Κολοκοτρώνη 74-76 Πειραιάς, 2ος όροφος, Τ.Κ. 18535 info@feel-free.gr 210 3006663
Υπάρχουν online καταστήματα που μπορώ να προμηθευτώ τα εργαλεία και τα υλικά;


Ναι φυσικά υπάρχουν! Όλες οι διευθύνσεις των online καταστημάτων που είναι αρκετές καθώς και των φυσικών καταστημάτων διατίθενται σε λίστες που παρέχονται μετά την καταβολή της συνδρομής για την παρακολούθηση των μαθημάτων κοσμήματος. Τα καταστήματα εξυπηρετούν και τηλεφωνικά οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και σε αυτές τις συνθήκες των περιοριστικών μέτρων. Μη ξεχνάτε ότι οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας!

Οι μαθητές μας

Εμπνευστείτε από πραγματικές δημιουργίες!

1/7
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας

Ευχαριστούμε!